Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Montana, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Montana, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Montana

Big Sky 21 liftar
Whitefish Mountain Resort 15 liftar
Bridger Bowl 8 liftar

Flest pister i Montana

Big Sky 150 pister
Whitefish Mountain Resort 105 pister
Bridger Bowl 71 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Montana

Big Sky 1326 meter
Bridger Bowl 822 meter
Whitefish Mountain Resort 717 meter

Högsta pisterna i Montana

Big Sky 3403 meter
Bridger Bowl 2651 meter
Whitefish Mountain Resort 2078 meter