Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Schweitzer Mountain Resort
Skidorten Schweitzer Mountain Resort ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Schweitzer Mountain Resort är slutet av november till början av april.

Schweitzer Mountain Resort har pister på totalt 95 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 40 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 35 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 17100 personer/timme. Högsta pisten finns på 1950 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 744 meter. Den längsta pisten som finns i Schweitzer Mountain Resort är 3.2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Schweitzer Mountain Resort. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 32 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste skidorter till Schweitzer Mountain Resort

Red Mountain är närmaste skidort till Schweitzer Mountain Resort med ett avstånd på 120 kilometer. Andra skidorter nära är Whitewater, 126 kilometers avstånd, och 153 kilometer från Schweitzer Mountain Resort ligger Kimberley.

Hotell & boende i Schweitzer Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Schweitzer Mountain Resort just nu