Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Schweitzer Mountain Resort, USA

Planerar ni för en skidsemester i Schweitzer Mountain Resort? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 92 backar och antalet liftar är 9. Fallhöjden är som mest på 744 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1951 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 32 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Andra skidorter i närheten av Schweitzer Mountain Resort är t ex Red Mountain, Whitewater och Kimberley.

Hotell & boende i Schweitzer Mountain Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Schweitzer Mountain Resort just nu