Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Kimberley

Kimberley, British Columbia, Kanada

Skidorten Kimberley ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Kimberley är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Kimberley har pister på totalt 80 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 30 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 6452 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1982 meter, vilket ger en fallhöjd på 752 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6.4 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Kimberley. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Kimberley.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kimberley 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Kimberley

Andra skidorter i närheten av Kimberley är t ex Fernie som ligger 71 kilometer bort, Whitewater med 87 kilometers avstånd samt Panorama, som ligger 87 kilometer från Kimberley.

Hotell & boende i Kimberley

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kimberley.
12 boenden
Pris/natt från: 789 kr
Ett boende
Pris/natt från: 774 kr
2 boenden
Pris/natt från: 939 kr