Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kimberley, British Columbia, Kanada

Planerar ni för en skidsemester i Kimberley? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 80 backar och antalet liftar är 5. Fallhöjden är som mest på 751 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1982 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Kimberley är början av december till mitten av maj.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kimberley 26 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Calgary International som ligger 212 kilometer från Kimberley. Skidorter nära Kimberley är bland annat Fernie, Whitewater och Panorama.

Hotell & boende i Kimberley

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kimberley.
12 boendealternativ
Pris/natt från: 802 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 786 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 954 kr