Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Apex, British Columbia, Kanada

Planerar ni för en skidsemester i Apex? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Apex finns totalt 5 liftar med tillgång till 67 pister. Högsta pisten finns på 2178 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 606 meter. Skidsäsongen i Apex sträcker sig i regel från november till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Apex 56 kilometer längskidåkningsspår och 5 restauranger att testa på.

Närmaste flygplats är Vancouver International som ligger 239 kilometer från Apex. Skidorter nära Apex är bland annat Big White, Silver Star och Mount Baker.

Hotell & boende i Apex

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Apex.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 716 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 647 kr