Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Apex, British Columbia, Kanada

Skidorten Apex ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Apex är vanligtvis från november till april.

I Apex finns totalt 5 liftar med tillgång till 67 pister. Högsta pisten finns på 2178 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 606 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Apex 56 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Apex

Andra skidorter i närheten av Apex är t ex Big White som ligger 79 kilometer bort, Silver Star med 124 kilometers avstånd samt Mount Baker, som ligger 140 kilometer från Apex.

Hotell & boende i Apex

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Apex just nu