Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Baker

Mount Baker, Washington, USA

I staten Washington i USA finns skidorten Mount Baker som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Mount Baker är början av november till början av maj.

Backarna och liftarna i Mount Baker är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 238 centimeter. 70% av liftarna är igång idag, och 85% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Mount Baker hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 15500 personer/timme. Det finns 100 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 24 kilometer blåa pister, 45 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 31 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1525 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 455 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Baker är 1.1 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Mount Baker

För er som vill flyga ner till Mount Baker så är det flygplatsen Vancouver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mount Baker är 117 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Seattle-Tacoma International Airport, som ligger 164 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Mount Baker

Stevens Pass är närmaste skidort till Mount Baker med ett avstånd på 131 kilometer. Andra skidorter nära är Apex, 140 kilometers avstånd, och 168 kilometer från Mount Baker ligger Whistler.

Hotell & boende i Mount Baker

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Baker just nu