Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Baker, Washington, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Baker? Även om resvägen till Mount Baker är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Baker.

Mount Baker har 10 liftar och totalt 38 pister. Högsta pisten finns på 1310 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 455 meter. Säsongen för skidåkning i Mount Baker är vanligtvis från november till april.

Närmaste flygplats är Vancouver International som ligger 117 kilometer från Mount Baker. Andra skidorter i närheten av Mount Baker är t ex Stevens Pass, Apex och Whistler.

Backarna och liftarna i Mount Baker är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 408 centimeter som mest.

Hotell & boende i Mount Baker

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Baker just nu