Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Stevens Pass

Stevens Pass, Washington, USA

Skidorten Stevens Pass i USA ligger i delstaten Washington, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika.

I Stevens Pass finns totalt 8 liftar med tillgång till 34 pister. Högsta pisten finns på 1782 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 549 meter. Den längsta pisten som finns i Stevens Pass är 1.8 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Stevens Pass

Vill man flyga till Stevens Pass så ligger flygplatsen Seattle-Tacoma International Airport närmast, på ett avstånd av 97 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Stevens Pass

Crystal Mountain är närmaste skidort till Stevens Pass med ett avstånd på 95 kilometer. Andra skidorter nära är White Pass, 125 kilometers avstånd, och 131 kilometer från Stevens Pass ligger Mount Baker.

Hotell & boende i Stevens Pass

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Stevens Pass just nu