Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Stevens Pass, Washington, USA

Intresserade av en skidresa till Stevens Pass? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Stevens Pass från Sverige är flyg det enda alternativet då Stevens Pass ligger utanför Europa.

Här finns det 34 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 549 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1782 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Vancouver International som ligger 223 kilometer från Stevens Pass. Andra skidorter i närheten av Stevens Pass är t ex Crystal Mountain, White Pass och Mount Baker.

Hotell & boende i Stevens Pass

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Stevens Pass just nu