Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Seattle-Tacoma International Airport i Seattle

Seattle-Tacoma International Airport i Seattle är flygplatsen som är lämpligast att flyga till när ni planerar en skidsemester till närliggande skidorter som till exempel Crystal Mountain, Stevens Pass och White Pass.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till Seattle-Tacoma International Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till Seattle-Tacoma International Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till Seattle-Tacoma International Airport.

9 skidorter närmast Seattle-Tacoma International Airport, Seattle

Skidort Kördistans och körtid Avstånd
Crystal Mountain Visa köranvisningar 85 km
Stevens Pass Visa köranvisningar 97 km
White Pass Visa köranvisningar 114 km
Mount Baker Visa köranvisningar 164 km
Timberline Visa köranvisningar 240 km
Mount Hood Meadows Visa köranvisningar 240 km
Apex Visa köranvisningar 279 km
Whistler Visa köranvisningar 300 km
Mount Washington Visa köranvisningar 337 km
Observera att avstånden till skidorterna fågelvägen och kör-/transfersträckan därmed blir längre.
Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om.

Karta Seattle-Tacoma International Airport, Seattle