Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Timberline

Timberline, Oregon, USA

Skidorten Timberline i USA ligger i delstaten Oregon, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Timberline är vanligtvis från mitten av november till slutet av augusti.

Backarna och liftarna i Timberline är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 425 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Timberline idag då alla backar och liftar är öppna.

I Timberline hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 11915 personer/timme. Det finns 31 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 15 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2603 meter, vilket ger en fallhöjd på 1125 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Timberline finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Timberline.

Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Timberline finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Skidorter i närheten av Timberline

Inte långt från Timberline ligger skidorten Mount Hood Meadows, avståndet är endast 4 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är White Pass (147 kilometer) och Mount Bachelor (148 kilometer).

Hotell & boende i Timberline

Hos oss hittar ni totalt 70 hotell, lägenheter och stugor/hus i Timberline.
68 boenden
Pris/natt från: 1269 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1849 kr