Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Timberline, Oregon, USA

Intresserade av en skidresa till Timberline? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Timberline från Sverige är flyg det enda alternativet då Timberline ligger utanför Europa.

Timberline har 10 liftar och totalt 41 pister. Högsta pisten finns på 2603 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1125 meter. Säsongen för skidåkning i Timberline är vanligtvis från mitten av november till maj.

Några välriktade stenkast från Timberline ligger Mount Hood Meadows, avståndet är endast 4 kilometer.

Backarna och liftarna i Timberline är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 210 centimeter som mest.

Hotell & boende i Timberline

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Timberline just nu