Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Hood Meadows, Oregon, USA

Intresserade av en skidresa till Mount Hood Meadows? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Hood Meadows från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Hood Meadows ligger utanför Europa.

I Mount Hood Meadows finns totalt 11 liftar med tillgång till 87 pister. Högsta pisten finns på 2743 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 846 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Mount Hood Meadows ligger Timberline.

Backarna och liftarna i Mount Hood Meadows är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 544 centimeter som mest.

Hotell & boende i Mount Hood Meadows

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Hood Meadows just nu