Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Hood Meadows

Mount Hood Meadows, Oregon, USA

Skidorten Mount Hood Meadows i USA ligger i delstaten Oregon, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Mount Hood Meadows är vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

Skidåkningen i Mount Hood Meadows är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 170 centimeter. 84% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 66% av liftarna går.

I Mount Hood Meadows hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 24103 personer/timme. Det finns 90 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 45 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 31 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2225 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 847 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Mount Hood Meadows finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Mount Hood Meadows.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mount Hood Meadows 15 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Mount Hood Meadows

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Mount Hood Meadows ligger Timberline. Andra skidorter som ligger nära är White Pass (147 kilometer) och Mount Bachelor (148 kilometer).

Hotell & boende i Mount Hood Meadows

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Hood Meadows just nu