Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Oregon, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Oregon, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Oregon

Mount Bachelor 13 liftar
Mount Hood Meadows 11 liftar
Timberline 10 liftar

Flest pister i Oregon

Mount Hood Meadows 87 pister
Mount Bachelor 71 pister
Timberline 41 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Oregon

Timberline 1125 meter
Mount Bachelor 1025 meter
Mount Hood Meadows 846 meter

Högsta pisterna i Oregon

Mount Bachelor 2763 meter
Mount Hood Meadows 2743 meter
Timberline 2603 meter