Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Bachelor, Oregon, USA

Intresserade av en skidresa till Mount Bachelor? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Bachelor från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Bachelor ligger utanför Europa.

I Mount Bachelor finns totalt 13 liftar med tillgång till 71 pister. Högsta pisten finns på 2763 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1025 meter.

Om man tröttnar på backarna i Mount Bachelor eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 50 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 10 restaurangerna som finns att tillgå.

Timberline är närmaste skidort till Mount Bachelor med ett avstånd på 148 kilometer.

Hotell & boende i Mount Bachelor

Hos oss hittar ni totalt 74 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Bachelor.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 932 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1437 kr