Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Bachelor

Mount Bachelor, Oregon, USA

Skidorten Mount Bachelor i USA ligger i delstaten Oregon, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Mount Bachelor sträcker sig i regel från slutet av november till slutet av maj.

Backarna och liftarna i Mount Bachelor är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 239 centimeter. Just idag är 66% av liftarna och 88% av backarna öppna.

I Mount Bachelor hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 32660 personer/timme. Det finns 100 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 60 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2763 meter, vilket ger en fallhöjd på 1026 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Bachelor är 2.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 56 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Mount Bachelor

Skidorten Timberline är den närmaste skidorten, avståndet från Mount Bachelor är 148 kilometer.

Hotell & boende i Mount Bachelor

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Bachelor just nu