Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

White Pass, USA

Intresserade av en skidresa till White Pass? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till White Pass från Sverige är flyg det enda alternativet då White Pass ligger utanför Europa.

I White Pass finns totalt 8 liftar med tillgång till 45 pister. Högsta pisten finns på 1980 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 610 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i White Pass 18 kilometer preparerade spår.

Crystal Mountain är närmaste skidort till White Pass med ett avstånd på 34 kilometer.

Hotell & boende i White Pass

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i White Pass.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1342 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1339 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1040 kr