Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
White Pass

White Pass, USA

Skidorten White Pass i USA ligger i delstaten Washington, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika.

Här finns det 45 backar och antalet liftar är 8. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1980 meter, vilket ger en fallhöjd på 610 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära White Pass

För er som vill flyga ner till White Pass så är det flygplatsen Seattle-Tacoma International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till White Pass är 114 kilometer.

Skidorter i närheten av White Pass

Skidorter nära White Pass är bland annat Crystal Mountain (34 kilometers avstånd), Stevens Pass (125 kilometers avstånd) och Mount Hood Meadows (147 kilometers avstånd).

Hotell & boende i White Pass

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i White Pass just nu