Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Crystal Mountain, Washington, USA

Befinner man sig i närheten av Seattle eller har tänkt ta en resa dit kan det vara bra att veta att skidorten Crystal Mountain inte ligger långt därifrån. Denna skidort är faktiskt den största i hela delstaten Washington och är flitigt besökt under både vintern och sommaren.

Om man reser från Sverige och ska planera sin skidresa till Crystal Mountain kräver det att man har lite extra tid att ta sig dit då det ligger på en annan kontinent, men befinner man sig i de nordvästra delarna av USA kan man snabbt och lätt ta sig upp till Crystal Mountain med bil eller buss.

Lagom stort

Även om skidresor till Crystal Mountain har massor att erbjuda och orten är den största i Washington är det ändå en lagom stor skidort där man enkelt kan ta sig runt. Skidsystemet består av 11 liftar som tar en upp till alla de nedfarter som finns. I Crystal Mountain hittar man 57 olika nedfarter i olika svårighetsgrader. De flesta pisterna är för medelbra åkare och mer avancerade sådana, men det finns även en hel del backar för nybörjaren.

En skidsemester i Crystal Mountain innebär att man kan njuta av lite av varje. Förutom skidåkning finns det andra aktiviteter under både dagtid och kvällstid att ägna sig åt. Planerar man en skidresa till Crystal Mountain finns det flera bra hotell att bo på i byn, men eftersom det är relativt enkelt att ta sig från kringliggande städer, såsom Seattle, är det även möjligt att ta sig dit över dagen.

Fantastisk utsikt!

Sedan gondolliften togs i bruk för ett par år sedan är det nu möjligt att ta sig upp till toppen av Crystal Mountain och njuta av den fantastiska utsikten över Mount Rainier. Uppe på toppen finner man också en restaurang där det erbjuds både mat och underhållning. Är man på skidsemester i Crystal Mountain får man inte missa denna upplevelse. Resan upp till toppen tar cirka tio minuter och liften är i bruk året om.

Flyg, buss eller bil?

Beroende på var man utgår från finns det olika möjligheter att ta sig till Crystal Mountain. Åker man från Sverige brukar detta innebära en mellanlandning i exempelvis Reykjavik eller London där man sedan fortsätter direkt till Seattle. Befinner man sig redan i de nordvästra delarna av USA finns det bussturer som går direkt till Crystal Mountain.

Att hyra en bil och köra dit på egen hand är också ett smidigt alternativ när det gäller skidresor till Crystal Mountain och du kan ju även passa på att besöka flera olika skidorter.

Hotell & boende i Crystal Mountain

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crystal Mountain.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2018 kr