Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Washington, British Colombia, Kanada

Intresserade av en skidresa till Mount Washington? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Washington från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Washington ligger utanför Europa.

Mount Washington har 8 liftar och totalt 60 pister. Högsta pisten finns på 1588 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 505 meter. Säsongen för skidåkning i Mount Washington är vanligtvis från december till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mount Washington 55 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Vancouver International som ligger 165 kilometer från Mount Washington. Whistler är närmaste skidort till Mount Washington med ett avstånd på 173 kilometer.

Hotell & boende i Mount Washington

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Washington just nu