Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mount Washington

Mount Washington, British Colombia, Kanada

Skidorten Mount Washington i Kanada ligger i delstaten British Columbia, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Mount Washington sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Skidåkningen i Mount Washington är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 75 centimeter. Just idag är 88% av liftarna och 81% av backarna öppna.

I Mount Washington hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 15620 personer/timme. Det finns 60 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 12 kilometer blåa pister, 21 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 27 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1588 meter, vilket ger en fallhöjd på 505 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Mount Washington finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 55 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Mount Washington

För er som vill flyga ner till Mount Washington så är det flygplatsen Vancouver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mount Washington är 165 kilometer.

Skidorter i närheten av Mount Washington

Skidorten Whistler är den närmaste skidorten, avståndet från Mount Washington är 173 kilometer.

Hotell & boende i Mount Washington

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Washington.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt