Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Vancouver International i Vancouver

Vancouver International är den närmaste stora internationella flygplatsen till British Colombias fantastiska skidåkning. Framförallt är det hit man flyger för att komma till skidorten som är värd för den alpina delen av 2010 års Olympiska Spel, Whistler.

Transfer från flygplatsen

Normalt när man flyger till Vancouver för att åka skidor är det Whistler man ska vidare till (även om det finns flera utmärkta skidorter i krokarna). Bekvämlighet kombinerat med pris rekommenderas Pacific Coach Lines som har upp till 12 avgångar per dag från Vancouver International till Whistler. Vill man åka privat transfer har siten RideBooker.com massvis med alternativ. Ytterligare ett alternativ är självklart hyrbil som ni kan boka här.

Restiden från flygplatsen till Whistler är ca tre timmar med buss och något kortare med privat transfer eller hyrbil.

Flyg från Sverige

Vancouver ligger på Kanadas västkust och är självfallet för långt att flyga direkt till från Sverige. Ett byte krävs alltid och restiden hamnar i regel på mellan 13-20 timmar i varje riktning. Från Stockholm och Köpenhamn går flygen vanligtvis via Chicago, London eller Amsterdam och från Göteborg är det via London man får flyga.

Sök och boka flyg till Vancouver International.

Karta Vancouver International, Vancouver