Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
I staten British Columbia i Kanada finns skidorten Sun Peaks som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Sun Peaks är mitten av november till mitten av april.

I Sun Peaks hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 21423 personer/timme. Det finns 135 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 78 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 43 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2082 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 884 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Sun Peaks. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 38 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Sun Peaks

Silver Star är närmaste skidort till Sun Peaks med ett avstånd på 82 kilometer. Andra skidorter nära är Revelstoke Mountain Resort, 119 kilometers avstånd, och 147 kilometer från Sun Peaks ligger Big White.

Restauranger

Det finns 27 restauranger i Sun Peaks och 25 olika typer av kök, varav de mest populära är Kanadensiskt, Bar och Amerikanskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 103 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sun Peaks.
42 boenden
Pris/natt från:
2056 kr
59 boenden
Pris/natt från:
1002 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1546 kr

Relaterade länkar