Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tremblant

Tremblant, Quebec, Kanada

I staten Quebec i Kanada finns skidorten Tremblant som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Tremblant är slutet av november till mitten av april.

Tremblant är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 140 centimeter. 100% av liftarna är igång idag, och 91% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Tremblant hittar ni 14 liftar med en liftkapacitet på 28300 personer/timme. Det finns 81 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 21 kilometer blåa pister, 24 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 35 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 875 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 645 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 75 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Tremblant

Vill man flyga till Tremblant så ligger flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, Montreal närmast, på ett avstånd av 105 kilometer från skidorten.

Hotell & boende i Tremblant

Hos oss hittar ni totalt 268 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tremblant.
233 boendealternativ
Pris/natt från: 619 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
12 boendealternativ
Pris/natt från: 633 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 1083 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2396 kr