Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Quebec, Kanada

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Quebec, Kanada. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Quebec

14 liftar
Tremblant
13 liftar
Mont Sainte-Anne
8 liftar
Stoneham
5 liftar
Red Mountain
5 liftar
Le Massif

Flest pister i Quebec

107 pister
Red Mountain
95 pister
Tremblant
66 pister
Mont Sainte-Anne
49 pister
Le Massif
32 pister
Stoneham

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Quebec

880 meter
Red Mountain
770 meter
Le Massif
645 meter
Tremblant
625 meter
Mont Sainte-Anne
420 meter
Stoneham

Högsta pisterna i Quebec

2070 meter
Red Mountain
875 meter
Tremblant
806 meter
Le Massif
800 meter
Mont Sainte-Anne
632 meter
Stoneham