Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Quebec, Kanada

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Quebec, Kanada. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Quebec

Tremblant 14 liftar
Mont Sainte-Anne 13 liftar
Stoneham 8 liftar
Red Mountain 5 liftar
Le Massif 5 liftar

Flest pister i Quebec

Red Mountain 107 pister
Tremblant 95 pister
Mont Sainte-Anne 66 pister
Le Massif 49 pister
Stoneham 32 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Quebec

Red Mountain 880 meter
Le Massif 770 meter
Tremblant 645 meter
Mont Sainte-Anne 625 meter
Stoneham 420 meter

Högsta pisterna i Quebec

Red Mountain 2070 meter
Tremblant 875 meter
Le Massif 806 meter
Mont Sainte-Anne 800 meter
Stoneham 632 meter