Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Le Massif

Le Massif, Quebec, Kanada

I staten Quebec i Kanada finns skidorten Le Massif som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Le Massif är vanligtvis från början av december till slutet av april.

Le Massif har pister på totalt 39 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 16 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 15649 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 806 meter, vilket ger en fallhöjd på 770 meter. Den längsta pisten som finns i Le Massif är 4.8 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Le Massif.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Le Massif 27 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Le Massif

För er som vill flyga ner till Le Massif så är det flygplatsen Québec City Jean Lesage International Airport, Quebec som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Le Massif är 82 kilometer.

Närmaste skidorter till Le Massif

Skidorten Mont Sainte-Anne är den närmaste skidorten, avståndet från Le Massif är 35 kilometer.

Hotell & boende i Le Massif

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Massif.
Ett boende
Pris/natt från: 952 kr