Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mont Sainte-Anne
Boka i Mont Sainte-Anne

Mont Sainte-Anne, Quebec, Kanada

Skidorten Mont Sainte-Anne i Kanada ligger i delstaten Quebec, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Mont Sainte-Anne är vanligtvis från slutet av november till slutet av april.

Skidåkningen i Mont Sainte-Anne är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 75 centimeter. 30% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 22% av liftarna går.

I Mont Sainte-Anne hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 16200 personer/timme. Det finns 73 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 34 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 24 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 800 meter, vilket ger en fallhöjd på 625 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Mont Sainte-Anne finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Mont Sainte-Anne.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mont Sainte-Anne 200 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Mont Sainte-Anne

Snabbaste sättet att ta sig till Mont Sainte-Anne är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Québec City Jean Lesage International Airport, Quebec ligger endast 47 kilometer från Mont Sainte-Anne, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Mont Sainte-Anne

Skidorten Le Massif är den närmaste skidorten, avståndet från Mont Sainte-Anne är 35 kilometer.

Hotell & boende i Mont Sainte-Anne

Hos oss hittar ni totalt 41 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mont Sainte-Anne.
38 boenden
Pris/natt från: 476 kr
Ett boende
Pris/natt från: 804 kr
2 boenden
Pris/natt från: 678 kr