Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Stoneham

Stoneham, Quebec, Kanada

Skidorten Stoneham i Kanada ligger i delstaten Quebec, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Stoneham sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

I Stoneham hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 11510 personer/timme. Det finns 34 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 19 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 593 meter, vilket ger en fallhöjd på 345 meter. Den längsta pisten som finns i Stoneham är 3 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Stoneham finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Stoneham

Snabbaste sättet att ta sig till Stoneham är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Québec City Jean Lesage International Airport, Quebec ligger endast 27 kilometer från Stoneham, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Stoneham

Skidorten Mont Sainte-Anne är den närmaste skidorten, avståndet från Stoneham är 35 kilometer.

Hotell & boende i Stoneham

Hos oss hittar ni totalt 180 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stoneham.
176 boenden
Pris/natt från: 987 kr
3 boenden
Pris/natt från: 694 kr
Ett boende
Pris/natt från: 6192 kr