Sökalternativ

Jackson Hole, Wyoming, USA

Det mytomspunna Jackson Hole i delstaten Wyoming är ett riktigt mecka för dig som är sugen på puder! (Och vem är inte det …) Nederbörden per år snittar på 11,6 meter!

Jackson Hole ligger vid foten av Teton Range med bergen Rendezvous och Apres Vous. Orten har varit populär sedan slutet av 60-talet och besöks årligen av allt från barnfamiljer till offpistfantaster. Alla hittar något som passar här och åkytorna är enorma! Man kan önska man vore ensam om härligheten, men det kommer en del folk hit. Samtidigt finns det gott om utrymme och köerna är moderata.

Jackson Hole passar dig som är van skidåkare bäst. De flesta pister är vad vi européer klassificerar som svarta eller röda, men det finns förstås lättare backar. Pisterna är må hända inte lika långa som de i våra alper, men de kommer garanterat frambringa en del adrenalin och häftiga upplevelser! Komplettera åkningen i pist med heliski och lyckan är total!

Jackson Hole bestå av två huvuddelar: byn Teton Village och resorten Jackson Hole Mountain Resort. Boende är enkelt att ordna, det finns en uppsjö av olika alternativ. Teton Village har lodger, hotell, lägenheter och även ett hostel/vandrarhem. Runt om byn finns även bed and breakfast som alternativ samt camping. Är du ute efter äkta äventyr kan du till och med inkvartera dig in en mongolisk jurta!

Andra aktiviteter i Jackson Hole

För dig som vill växla skid- eller snowboardåkning med andra aktiviteter finns det hur mycket som helst att välja på. Givetvis finns längdspår och snöskoteruthyrning, men även andra spännande alternativ som att åka hundsläde, göra topplyft med helikopter eller ta en promenad med snöskor. Och vem drömmer inte om att åka i en släde i ett vackert vinterlandskap? Lockas du av en omhändertagande hand efter dagens skidåkning, eller är i behov av att vila upp dig en dag och avstå backarna, så gäller det att välja noga. Klassisk massage, aromaterapi eller kanske en ansiktsbehandling?

Enkel resa till Jackson Hole

Det är enkelt att ta sig till Jackson Hole. Det enklaste är att landa i just Jackson Hole Airport och sedan åka taxi, hyra en bil eller ta flygbussen. Direktflyg inrikes finns från till exempel Chicago, Atlanta och Dallas. Stora flygplatser för oss som kommer från Skandinavien, så det är enkelt att hitta en passande förbindelse. Det är heller inte orimligt långt att ta sig landvägen från Salt Lake City (Utah), dryga fem timmar per bil eller buss, eller från Idaho Falls på ungefär en och en halv timme.

Hotell & boende i Jackson Hole

Hos oss hittar ni totalt 59 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jackson Hole.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 618 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 814 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 1146 kr