Sökalternativ

Brides-les-Bains, Frankrike

Vill du ha möjligheten att på din skidsemester kunna åka skidor eller snowboard i världens näst största skidområde? Då är det Brides-les-Bains du ska åka till, som ingår i skidområdet Les Trois Vallées.

Här erbjuds snögaranti över hela skidområdet från december till slutet av april, så du behöver inte oroa dig över att din skidresa inte kommer att innehålla tillräckligt med snö.

Till Brides-les-Bains kan alla åka, då det finns pister som passar såväl för nybörjaren och den mer erfarne skid- och snowboardåkaren.

Skidåkning i Brides-les-Bains

För att ta dig runt till de 77 pisterna i Brides-les-Bains finns det 50 liftar du kan använda dig av. Liften som du kommer längst upp med tar dig hela 2 950 meter upp på berget. Inte nog med det så kan du njuta av att svischa ner för berget i hela fem km innan du behöver stanna, det är just detta som gör skidresor till Brides-les-Bains så härliga.

Tycker man däremot att det är roligare att hålla sig på platt mark, så erbjuder Brides-les-Bains längdskidåkaren spår på hela 35 km.

Mer än bara utförsåkning på din skidresa

Det kan vara skönt att ibland strunta i att sätta på sig pjäxorna och istället göra något helt annat på sin skidsemester. I Brides-les-Bains finns till exempel ett spa, så varför inte unna sig en dag där för att mjuka upp ömma muskler. Eller du kanske hellre föredrar att pröva din tur på byns kasino. Kvällarna kan även spenderas på ett disko eller någon av de barer och restauranger som finns i Brides-les-Bains.

Att ta sig till Brides-les-Bains

Det finns 5 olika flygplatser i närheten av Brides-les-Bains. De olika flygplatserna heter Aix Les Bains, Torino International Airport, Geneva International Airport, Grenoble-Saint Geoirs och Lyon-St Exupéry.

Vill man slippa byten så är det lättast att åka till Geneva International Airport, dit det går direktflyg både från Stockholm och Köpenhamn.

Vill man däremot flyga från Göteborg så är det att föredra att åka till flygplatsen St Exupéry. Från de båda två sistnämnda flygplatserna tar det drygt två timmar med bil till Brides-les-Bains.

Åk till Brides-les-Bains och du kommer att få en oförglömlig skidresa.

Skidområden Brides-les-Bains är del av

Brides-les-Bains ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hotell & boende i Brides-les-Bains

Hos oss hittar ni totalt 432 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brides-les-Bains.
319 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 599 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 283 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 371 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 926 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Brides-les-Bains