Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Vill du ha möjligheten att på din skidsemester kunna åka skidor eller snowboard i världens näst största skidområde? Då är det Brides-les-Bains du ska åka till, som ingår i skidområdet Les Trois Vallées.

Här erbjuds snögaranti över hela skidområdet från december till slutet av april, så du behöver inte oroa dig över att din skidresa inte kommer att innehålla tillräckligt med snö.

Till Brides-les-Bains kan alla åka, då det finns pister som passar såväl för nybörjaren och den mer erfarne skid- och snowboardåkaren.

Skidåkning i Brides-les-Bains

För att ta dig runt till de 77 pisterna i Brides-les-Bains finns det 50 liftar du kan använda dig av. Liften som du kommer längst upp med tar dig hela 2 950 meter upp på berget. Inte nog med det så kan du njuta av att svischa ner för berget i hela fem km innan du behöver stanna, det är just detta som gör skidresor till Brides-les-Bains så härliga.

Tycker man däremot att det är roligare att hålla sig på platt mark, så erbjuder Brides-les-Bains längdskidåkaren spår på hela 35 km.

Mer än bara utförsåkning på din skidresa

Det kan vara skönt att ibland strunta i att sätta på sig pjäxorna och istället göra något helt annat på sin skidsemester. I Brides-les-Bains finns till exempel ett spa, så varför inte unna sig en dag där för att mjuka upp ömma muskler. Eller du kanske hellre föredrar att pröva din tur på byns kasino. Kvällarna kan även spenderas på ett disko eller någon av de barer och restauranger som finns i Brides-les-Bains.

Att ta sig till Brides-les-Bains

Det finns 5 olika flygplatser i närheten av Brides-les-Bains. De olika flygplatserna heter Aix Les Bains, Torino International Airport, Geneva International Airport, Grenoble-Saint Geoirs och Lyon-St Exupéry.

Vill man slippa byten så är det lättast att åka till Geneva International Airport, dit det går direktflyg både från Stockholm och Köpenhamn.

Vill man däremot flyga från Göteborg så är det att föredra att åka till flygplatsen St Exupéry. Från de båda två sistnämnda flygplatserna tar det drygt två timmar med bil till Brides-les-Bains.

Åk till Brides-les-Bains och du kommer att få en oförglömlig skidresa.

Skidområden Brides-les-Bains är del av

Brides-les-Bains ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Brides-les-Bains i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Brides-les-Bains

Restauranger

Det finns 28 restauranger i Brides-les-Bains och 15 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 220 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brides-les-Bains.
154 boenden
Pris/natt från:
520 kr
5 boenden
Pris/natt från:
693 kr
36 boenden
Pris/natt från:
818 kr
19 boenden
Pris/natt från:
429 kr
5 boenden
Pris/natt från:
1071 kr
Ett boende
Pris/natt från:
961 kr

Relaterade länkar