Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Alyeska Resort
Boka i Alyeska Resort

Alyeska Resort, Alaska, USA

Om man är ute efter skidresor där man verkligen kan testa sina kunskaper i backen finns det mer eller mindre passande orter att ta sig till. Man kanske har tröttnat på Alperna och söker nya utmaningar. En lösning är att ta sig över Atlanten för att prova på de utmaningar som finns där.

I Alaska hittar man magnifika berg där själva åkningen skiljer sig en del från den man kanske är van vid. Bergen här bjuder generellt på en något större utmaning, men det finns självklart även lättare backar för de som inte anser sig vara experter. Aleyska Resort har erbjudit både skidåkare och naturfantaster fantastiska upplevelser ända sedan 1959 och området utvecklas hela tiden för att tillfredsställa alla tänkbara behov.

Stanna länge eller kom över dagen

Funderar man på att åka på skidresa till Aleyska Resort kan det vara bra att veta att det går lika bra att stanna en längre tid som det går att åka dit över dagen. Kanske kommer man vistas i Anchorage-området och vill ta en eller två dagar i backen. Aleyska Resort ligger i anslutning till staden Girdwood som inte ligger mer än 44 kilometer från Anchorage. Alltså är det inga problem att ta sig till de välpreparerade pisterna uppe i Chugachbergen där skidsystemet ligger.

Att uppleva skid- eller snowboardåkning i Alaska innebär en annorlunda upplevelse än den man kanske är van vid. Det är inte konstigt att så många väljer att besöka denna delstat då naturen här är majestätisk och imponerande. Att spendera sin skidsemester i Aleyska Resort innebär att man får chansen att uppleva denna fantastiska natur samtidigt som man har alla möjligheter att njuta av det breda utbud som finns i området. Eftersom Aleyska Resort ligger i anslutning till staden Girdwood, som är en stad där folk bor året om, har man en hel del ställen att välja mellan när det gäller mat och nöje.

Åk hit och upplev naturen!

För att ta sig till Aleyska Resort på sin skidresa är det flyg till Anchorage man ska kolla upp. Oftast innebär denna sträcka att man måste mellanlanda på vägen, men väl framme kommer man snabbt upptäcka att det är värt den långa resan. Från Anchorage är det inte långt till Girdwood och Aleyska Resort, och man kan antingen ta en buss eller hyra bil och köra själv för att komma fram.

Väl på plats finns det ingen ände på vad man kan göra för att uppleva denna vackra natur på sin skidsemester. Det finns allt från hundspann och längdskidåkning till vandringar med snöskor, samt utförsåkning såklart. Med 68 härliga backar och 9 liftar får man ett utbud som heter duga. Skidresor som denna går inte av för hackor. Prova själv och se!

Hotell & boende i Alyeska Resort

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alyeska Resort.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 507 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1646 kr