Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Alaska, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Alaska, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Alaska

Alyeska Resort 9 liftar
Alpenglow 4 liftar
Eaglecrest Ski Area 3 liftar

Flest pister i Alaska

Alyeska Resort 68 pister
Eaglecrest Ski Area 31 pister
Alpenglow 25 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Alaska

Alyeska Resort 762 meter
Eaglecrest Ski Area 427 meter
Alpenglow 427 meter

Högsta pisterna i Alaska

Alyeska Resort 1200 meter
Alpenglow 1189 meter
Eaglecrest Ski Area 792 meter