Sökalternativ

Klosters, Schweiz

Klosters är en relativt liten by med främst traditionella byggnader, men det finns även ett antal moderna hotell och restauranger. Orten är belägen i sydöstra Schweiz och hit åker många för att få en perfekt skidsemester uppe bland de 320 km pister som kan nås från Klosters. Trots sin popularitet har byn lyckats behålla sin charm och är en jordnära och vänlig by där man direkt känner sig som hemma.

Allt är möjligt på din skidresa

Klosters eget skidområde, Madrisa, är speciellt uppskattat av de som åker snowboard samt nybörjare och medelgoda skidåkare. Dessutom har detta skidområdet fördelen att ha solsken hela dagen, vilket är perfekt för din skidsemester. Från Klosters har man dessutom tillsammans med grannorten Davos tillgång till fem skidområden med sammanlagt 110 olika backar att utforska. Inte nog med det så finns det tillgång till längdskidspår från Klosters.

Utöver skidåkningen

Förutom skidåkning kan du roa dig på flera olika sätt under din skidresa i Klosters. Allt från att åka häst och släde, åka skridskor, testa på curling, spela tennis, åka kälke, eller varför inte prova på skärmflygning eller gå på snöskotur – allt finns tillgängligt här.

Dessutom kan du njuta av naturen på ett stillsamt sätt om du ger dig ut på vandringslederna som finns att tillgå. Föredrar du däremot att hålla dig inne i värmen ska du prova någon av restaurangerna som finns i byn, eller så kan du hålla till på någon av barerna. För en ännu mer livad natt ska ni bege er till den närliggande byn Davos.

Att ta sig hit

Att göra skidresor utomlands är oftast snabbast och smidigast genom att flyga. Till Klosters kan du ta dig genom att flyga till Zürich och därifrån antingen ta tåg eller hyra bil sista vägen, som tar ca två timmar. Ett annat alternativ är att flyga till Innsbruck i Österrike och därifrån ta sig med bil till Klosters, detta tar ca två och en halv timme.

Åker du bil från Sverige kör du till Zürich och sedan motorvägen mot Chur och svänger av vid avfarten Landquart mot Davos. Glöm inte att ta med snökedjorna till bilen, det är inte helt omöjligt att de kommer till användning. För övrigt behöver du bara njuta av landskapet som du åker förbi när du börjar närma dig Klosters.

Hyr utrustning i Klosters

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Klosters.

Boka skidutrustningen online i Klosters här

Hotell & boende i Klosters

Hos oss hittar ni totalt 116 hotell, lägenheter och stugor/hus i Klosters.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 903 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
49 boendealternativ
Pris/natt från: 746 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 933 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 3292 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Klosters