Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Klosters är en relativt liten by med främst traditionella byggnader, men det finns även ett antal moderna hotell och restauranger. Orten är belägen i sydöstra Schweiz och hit åker många för att få en perfekt skidsemester uppe bland de 320 km pister som kan nås från Klosters. Trots sin popularitet har byn lyckats behålla sin charm och är en jordnära och vänlig by där man direkt känner sig som hemma.

Allt är möjligt på din skidresa

Klosters eget skidområde, Madrisa, är speciellt uppskattat av de som åker snowboard samt nybörjare och medelgoda skidåkare. Dessutom har detta skidområdet fördelen att ha solsken hela dagen, vilket är perfekt för din skidsemester. Från Klosters har man dessutom tillsammans med grannorten Davos tillgång till fem skidområden med sammanlagt 110 olika backar att utforska. Inte nog med det så finns det tillgång till längdskidspår från Klosters.

Utöver skidåkningen

Förutom skidåkning kan du roa dig på flera olika sätt under din skidresa i Klosters. Allt från att åka häst och släde, åka skridskor, testa på curling, spela tennis, åka kälke, eller varför inte prova på skärmflygning eller gå på snöskotur – allt finns tillgängligt här.

Dessutom kan du njuta av naturen på ett stillsamt sätt om du ger dig ut på vandringslederna som finns att tillgå. Föredrar du däremot att hålla dig inne i värmen ska du prova någon av restaurangerna som finns i byn, eller så kan du hålla till på någon av barerna. För en ännu mer livad natt ska ni bege er till den närliggande byn Davos.

Att ta sig hit

Att göra skidresor utomlands är oftast snabbast och smidigast genom att flyga. Till Klosters kan du ta dig genom att flyga till Zürich och därifrån antingen ta tåg eller hyra bil sista vägen, som tar ca två timmar. Ett annat alternativ är att flyga till Innsbruck i Österrike och därifrån ta sig med bil till Klosters, detta tar ca två och en halv timme.

Åker du bil från Sverige kör du till Zürich och sedan motorvägen mot Chur och svänger av vid avfarten Landquart mot Davos. Glöm inte att ta med snökedjorna till bilen, det är inte helt omöjligt att de kommer till användning. För övrigt behöver du bara njuta av landskapet som du åker förbi när du börjar närma dig Klosters.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Klosters.

Mer om skidhyra i Klosters

Skidskolor

I Klosters kan ni boka 15 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Klosters här

Restauranger

Det finns 33 restauranger i Klosters och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Klosters.
9 boenden
Pris/natt från:
1191 kr
3 boenden
Pris/natt från:
953 kr
5 boenden
Pris/natt från:
1822 kr
Ett boende
Pris/natt från:
4204 kr

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Klosters