Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Winter Park, Colorado, USA

Söker ni information om skidortern Winter Park? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Winter Park finns totalt 25 liftar med tillgång till 143 pister. Högsta pisten finns på 3676 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 796 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Närmaste flygplats är Denver International som ligger 93 kilometer från Winter Park. Loveland är närmaste skidort till Winter Park med ett avstånd på 26 kilometer.

Liftarna i Winter Park är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 145 centimeter.

Hotell & boende i Winter Park

Hos oss hittar ni totalt 541 hotell, lägenheter och stugor/hus i Winter Park.
531 boendealternativ
Pris/natt från: 1027 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1243 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1494 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns