Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Winter Park i USA så hittar här ni både information om skidsystemet i Winter Park, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Winter Park sträcker sig i regel från mitten av november till slutet av april.

I Winter Park hittar ni 25 liftar med en liftkapacitet på 47030 personer/timme. Det finns 143 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 53 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 79 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3676 meter, vilket ger en fallhöjd på 933 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Har ni någonsin testa på att åka rodel? Om inte så finns det en rodelbana här där ni kan testa på detta.

Flygplatser nära Winter Park

Vill man flyga till Winter Park så ligger flygplatsen Denver International närmast, på ett avstånd av 93 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Winter Park

Skidorter nära Winter Park är bland annat Loveland (26 kilometers avstånd), Arapahoe Basin (29 kilometers avstånd) och Keystone (35 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 58 restauranger i Winter Park och 32 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt, Bar och Pub.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 567 hotell, lägenheter och stugor/hus i Winter Park.
556 boenden
Pris/natt från:
1013 kr
3 boenden
Pris/natt från:
1226 kr
7 boenden
Pris/natt från:
1473 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt