Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Loveland

Loveland, Colorado, USA

I staten Colorado i USA finns skidorten Loveland som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Loveland sträcker sig i regel från början av oktober till början av maj.

Skidåkningen i Loveland är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 175 centimeter. Just idag är 70% av liftarna och 92% av backarna öppna.

I Loveland hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 16100 personer/timme. Det finns 93 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 12 kilometer blåa pister, 38 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 43 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3871 meter, vilket ger en fallhöjd på 626 meter. Den längsta pisten som finns i Loveland är 3.2 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Loveland

För er som vill flyga ner till Loveland så är det flygplatsen Denver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Loveland är 106 kilometer.

Skidorter i närheten av Loveland

Inte långt från Loveland ligger skidorten Arapahoe Basin, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Keystone (10 kilometer) och Winter Park (26 kilometer).

Hotell & boende i Loveland

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Loveland just nu