Sökalternativ

Flygplats Denver International i Denver

Denver är hjärtat i Colorado och därmed också dit man ska flyga för att komma åt några av USA:s bästa och populäraste platser för skidåkning, eller vad sägs om skidorter som Aspen, Breckenridge, Silverton och Steamboat för att nämna några.

Transfer från flygplatsen

I sann amerikansk anda är det vanligast och enklast att man tar bilen för att ta sig till skidorten. Då har man dessutom möjligheten att enkelt ta sig mellan skidorterna om man vill prova på andra än sin huvudsakliga skidort. Boka hyrbil kan ni göra här.

Vill man skippa bilen och bara bli skjutsad till skidorten erbjuder nedanstående bolag transfer från Denver International till de bästa skidorterna i Colorado. Observera att detta endast är exempel på transferbolag.

Flyg från Sverige

Att flyga till Denver från Sverige är en lång historia då Colorado ligger på den västra halvan av USA och det finns därför tyvärr inga direktflyg hit. Även om direktflyg saknas så kan man komma relativt billigt undan för en långflygning, ibland neråt 5000 kr tur och retur men vanligtvis runt 6000 kr och uppåt. Det vanligaste är att man flyger hit via New York.

Sök och boka flyg till Denver International.

Karta Denver International, Denver

Visa kartan