Sökalternativ

Copper Mountain, Colorado, USA

Planerar ni för en skidsemester i Copper Mountain? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Copper Mountain har 22 liftar och totalt 126 pister. Fallhöjden är som mest på 793 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3767 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Säsongen för skidåkning i Copper Mountain är vanligtvis från november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Denver International som ligger 132 kilometer från Copper Mountain. Några välriktade stenkast från Copper Mountain ligger Breckenridge, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Copper Mountain

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Copper Mountain. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Copper Mountain här

Hotell & boende i Copper Mountain

Hos oss hittar ni totalt 246 hotell, lägenheter och stugor/hus i Copper Mountain.
170 boendealternativ
Pris/natt från: 1003 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
57 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
16 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns