Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Copper Mountain

Copper Mountain, Colorado, USA

Skidorten Copper Mountain ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Copper Mountain är vanligtvis från början av november till slutet av april.

Copper Mountain är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 168 centimeter. 97% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 91% av liftarna går.

Copper Mountain har pister på totalt 126 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 40 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 56 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 39862 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3792 meter, vilket ger en fallhöjd på 832 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Copper Mountain.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Copper Mountain 2 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Copper Mountain

För er som vill flyga ner till Copper Mountain så är det flygplatsen Denver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Copper Mountain är 132 kilometer.

Närmaste skidorter till Copper Mountain

Inte långt från Copper Mountain ligger skidorten Breckenridge, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Ski Cooper (20 kilometer) och Keystone (20 kilometer).

Hotell & boende i Copper Mountain

Hos oss hittar ni totalt 189 hotell, lägenheter och stugor/hus i Copper Mountain.
189 boendealternativ
Pris/natt från: 1394 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns