Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Copper Mountain, Colorado, USA

Planerar ni för en skidsemester i Copper Mountain? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Copper Mountain har 22 liftar och totalt 126 pister. Fallhöjden är som mest på 793 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3767 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Säsongen för skidåkning i Copper Mountain är vanligtvis från november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Denver International som ligger 132 kilometer från Copper Mountain. Några välriktade stenkast från Copper Mountain ligger Breckenridge, avståndet är endast 8 kilometer.

Hotell & boende i Copper Mountain

Hos oss hittar ni totalt 175 hotell, lägenheter och stugor/hus i Copper Mountain.
175 boendealternativ
Pris/natt från: 1069 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns