Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Breckenridge, Colorado, USA

Breckenridge är ett stort skidområde i Colorado, USA. Det är främst känt (bland oss nordbor åtminstone) för att hysa USA:s högsta lift - "Imperialliften" som tar dig upp till Peak 8 på 3 962 meter över havet samt Freeway Terrain Park som är en av landets coolaste halfpipes.

Breckenridge erbjuder mängder av olika typer av pister och är ett perfekt resmål om sällskapet består av olika erfarenhet och önskemål. De nedre regionerna har många gröna och blå backar som är mjuka och fina. Högre upp finns betydligt brantare pister.
Det är även känt för sina många parker.

Orten är en mysig skidort som karakteriseras av många färgglada trähus från slutet av 1800-talet. Otroligt charmig och gemytligt! Utbudet av aktiviteter och matupplevelser utanför pisten är stort och ni kommer garanterat hitta något som passar.

Säsongen sträcker sig från november till april, lite beroende på väder. Normalt är snötillgången mycket god med en genomsnittlig årsnederbörd på ca 8 meter snö.

Res till Breckenridge genom att flyga till Denver och byt till transferbuss som tar er ända fram.

Hotell & boende i Breckenridge

Hos oss hittar ni totalt 1186 hotell, lägenheter och stugor/hus i Breckenridge.
1156 boenden
Pris/natt från: 1310 kr
Ett boende
Pris/natt från: 928 kr
22 boenden
Pris/natt från: 1026 kr
7 boenden
Pris/natt från: 2063 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns