Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Keystone, Colorado, USA

Skidorten Keystone ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Keystone är vanligtvis från början av november till mitten av april.

Keystone är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 121 centimeter. 86% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 100% av liftarna går.

Keystone har pister på totalt 135 kilometer, varav 25 kilometer är blåa enkla pister, 65 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 45 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 39100 personer/timme. Högsta pisten finns på 3743 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 908 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Keystone. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Keystone.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Keystone 16 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Keystone

För er som vill flyga ner till Keystone så är det flygplatsen Denver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Keystone är 113 kilometer.

Närmaste skidorter till Keystone

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Keystone ligger Arapahoe Basin. Andra skidorter som ligger nära är Loveland (10 kilometer) och Breckenridge (17 kilometer).

Hotell & boende i Keystone

Hos oss hittar ni totalt 951 hotell, lägenheter och stugor/hus i Keystone.
941 boendealternativ
Pris/natt från: 1075 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1263 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1572 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns