Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Arapahoe Basin

Arapahoe Basin, Colorado, USA

Skidorten Arapahoe Basin ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Arapahoe Basin sträcker sig i regel från slutet av oktober till början av juni.

Arapahoe Basin är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 160 centimeter. Just idag är 100% av liftarna och 81% av backarna öppna.

I Arapahoe Basin hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 13000 personer/timme. Det finns 105 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 40 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 40 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3790 meter, vilket ger en fallhöjd på 504 meter. Den längsta pisten som finns i Arapahoe Basin är 2.4 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Arapahoe Basin

För er som vill flyga ner till Arapahoe Basin så är det flygplatsen Denver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Arapahoe Basin är 105 kilometer.

Skidorter i närheten av Arapahoe Basin

Inte långt från Arapahoe Basin ligger skidorten Loveland, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Keystone (8 kilometer) och Breckenridge (25 kilometer).

Hotell & boende i Arapahoe Basin

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Arapahoe Basin just nu