Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ski Cooper

Allt i Ski Cooper
Boka i Ski Cooper
Skidorten Ski Cooper i USA ligger i delstaten Colorado, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Ski Cooper är vanligtvis från december till början av april.

I Ski Cooper finns totalt 5 liftar med tillgång till 26 kilometer pister. Högsta pisten finns på 3566 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 365 meter.

Flygplatser nära Ski Cooper

För er som vill flyga ner till Ski Cooper så är det flygplatsen Denver International som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ski Cooper är 149 kilometer.

Skidorter i närheten av Ski Cooper

Andra skidorter i närheten av Ski Cooper är t ex Copper Mountain som ligger 20 kilometer bort, Breckenridge med 24 kilometers avstånd samt Vail, som ligger 32 kilometer från Ski Cooper.

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Ski Cooper och 2 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt och Grill.

Relaterade länkar