Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Beaver Creek, Colorado, USA

Om du letar efter en annorlunda skidupplevelse så passar en skidresa till Beaver Creek, Colorado perfekt. Beaver Creek är ett samhälle som ligger placerad i staten Colorado i mellersta USA. En skidresa till staden bjuder på bra och varierande backar, ett fantastiskt landskap med utsikt över Rocky Mountains och en mysig alperna-inspirerad by. Fjället i Beaver Creek har både hoppbackar, offpist och barnvänliga backar. Om du skulle vara en nybörjare när det gäller freestyle finns det även snällare terrängbackar. Beaver Creek erbjuder allt för hela familjen. Om det är första gången i backen behöver ni inte oroa er, skidorten erbjuder riktigt bra nybörjarkurser för alla. Under kursen fokuserar man mycket på den individuella personen. Grupperna är därför små så att skidläraren ska kunna ge mycket hjälp åt alla.

Massor av roliga aktiviteter och festivaler

Förutom förstklassiga och varierande backar kan du ta del av många roliga aktiviteter när du är här. En trevlig tävling som hålls årligen är den stora kaktävlingen. Här presenterar deltagarna nya och smaskiga kakor som alla får smaka på, sedan koras en vinnare. Om turen faller sig att åka på en resa till Beaver Creek under slutet av december, får du även njuta av den årliga julshowen som heter Winterfest. Ett glatt gäng skridskoåkare framträder olika pjäser och ger publiken en varm julkänsla. Skulle du däremot vara i delstaten under våren och sommaren finns även riktigt bra golfbanor att spela på.

Många alternativ förutom skidåkning i backarna

Att välja en skidresa till Beaver Creek är ett bra val. Det spelar ingen roll om du är ute efter utmanande terräng, adrenalinfyllda hopp eller lugna backar för längdåkningsskidor, orten har allt. Att åka till Beaver Creek innebär att du kan njuta av en lång snöfylld semester. Colorado har nämligen de längsta skidsäsongerna i hela USA. Dessutom är urvalet av aktiviteter väldigt stort. Man behöver alltså inte bara åka skidor för att ha roligt här.

En skidresa till Beaver Creek i Colorado erbjuder förutom allt för skidälskaren även slädturer med hundar, skateparker, mysiga affärer och vandringar med snöskor. När man har varit ute på roliga aktiviteter hela dagen kommer man garanterat att bli hungrig. Som tur är finns det massor av bra och varierande restauranger, allt från rockbarer med lätta rätter till lyxiga restauranger med härliga grillrätter. Många av restaurangerna ändrar sina menyer efter årstiden för att kunna använda sig av de bästa råvarorna. Nöjeslivet är stort och det finns massor av bra barer och klubbar att festa loss på. I Beaver Creek finns det helt enkelt något för alla.

Hotell & boende i Beaver Creek

Hos oss hittar ni totalt 183 hotell, lägenheter och stugor/hus i Beaver Creek.
165 boenden
Pris/natt från: 1363 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1882 kr
5 boenden
Pris/natt från: 1981 kr
9 boenden
Pris/natt från: 2610 kr
2 boenden
Pris/natt från: 5024 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns