Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Silverton

Silverton, Colorado, USA

Silverton i Colorado är en helt fantastisk upplevelse. Den skapades för bara några år sedan då man installerade den första och enda liften. Ifrån den når du hela skidområdet, vilket är hela berget.

Här finns inga pister, utan du åker offpist i egna rännor. Det passar för dig som är avancerad och äventyrlig åkare med stor offpistvana eller åker med guide. Du får inte ens åka upp i liften om du saknar lavinutrustning. Kan det bli mer spännande?

Periodvis är skidåkning endast tillåten med guide (större delen av året). Under dessa perioder tillåts ca 80 skidåkare per dag på berget, så du kommer garanterat inte att trängas.

Högsta skidområdet i Nordamerika

Silverton är det högst belägna skidområdet i Nordamerika och har mycket goda snöförhållanden. Det är också det brantaste och det finns ingen väg nere som lutar under 30 grader. Fallhöjden är ca 1 800 meter.

Kombinera med Aspen

Silverton kan vara lämpligt att kombinera med andra orter i närområdet. Inom ett par timmar hittar du Aspen, Telluride och Crested Butte.

Säsongen sträcker sig från november till slutet av april.

Hotell & boende i Silverton

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Silverton.
2 boenden
Pris/natt från: 1696 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1083 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt