Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wolf Creek, Colorado, USA

Skidorten är stängd
Allt i Wolf Creek
Boka i Wolf Creek
Skidorten Wolf Creek i USA ligger i delstaten Colorado, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Wolf Creek sträcker sig i regel från fram till mitten av april.

Wolf Creek har pister på totalt 100 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 45 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 11 liftar, med en totalkapacitet på 15600 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3628 meter, vilket ger en fallhöjd på 489 meter. Den längsta pisten som finns i Wolf Creek är 3.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Wolf Creek

Skidorter nära Wolf Creek är bland annat Silverton (89 kilometers avstånd), Purgatory (Durango) (92 kilometers avstånd) och Telluride (103 kilometers avstånd).