Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wolf Creek, Colorado, USA

Intresserade av en skidresa till Wolf Creek? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Wolf Creek från Sverige är flyg det enda alternativet då Wolf Creek ligger utanför Europa.

Wolf Creek har 7 liftar och totalt 77 pister. Fallhöjden är som mest på 489 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3628 meter. Säsongen för skidåkning i Wolf Creek är vanligtvis från november till början av april.

Silverton är närmaste skidort till Wolf Creek med ett avstånd på 89 kilometer.

Hotell & boende i Wolf Creek

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Wolf Creek just nu