Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Purgatory (Durango)
Boka i Purgatory (Durango)

Purgatory (Durango), Colorado, USA

Skidorten Purgatory (Durango) ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Purgatory (Durango) är december till början av april.

Här finns det 85 backar och antalet liftar är 10. Högsta pisten finns på 3299 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 618 meter.

Närmaste skidorter till Purgatory (Durango)

Silverton är närmaste skidort till Purgatory (Durango) med ett avstånd på 31 kilometer. Andra skidorter nära är Telluride, 34 kilometers avstånd, och 92 kilometer från Purgatory (Durango) ligger Wolf Creek.

Hotell & boende i Purgatory (Durango)

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Purgatory (Durango).
24 boendealternativ
Pris/natt från: 957 kr