Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Crested Butte, Colorado, USA

Intresserade av en skidresa till Crested Butte? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Crested Butte från Sverige är flyg det enda alternativet då Crested Butte ligger utanför Europa.

Här finns det 121 backar och antalet liftar är 16. Fallhöjden är som mest på 846 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3707 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Crested Butte är november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Denver International som ligger 223 kilometer från Crested Butte. Aspen är närmaste skidort till Crested Butte med ett avstånd på 35 kilometer.

Hotell & boende i Crested Butte

Hos oss hittar ni totalt 149 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crested Butte.
143 boendealternativ
Pris/natt från: 1225 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1537 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1694 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns