Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Crested Butte, Colorado, USA

Skidorten Crested Butte i USA ligger i delstaten Colorado, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Crested Butte sträcker sig i regel från november till april.

I Crested Butte finns totalt 16 liftar med tillgång till 100 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3707 meter, vilket ger en fallhöjd på 846 meter. Den längsta pisten som finns i Crested Butte är 4.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Crested Butte

Skidorter nära Crested Butte är bland annat Aspen (35 kilometers avstånd), Monarch Mountain (70 kilometers avstånd) och Beaver Creek (87 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Crested Butte

Hos oss hittar ni totalt 156 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crested Butte.
149 boendealternativ
Pris/natt från: 1132 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1224 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1565 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns