Sökalternativ

Crested Butte, Colorado, USA

Intresserade av en skidresa till Crested Butte? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Crested Butte från Sverige är flyg det enda alternativet då Crested Butte ligger utanför Europa.

Här finns det 121 backar och antalet liftar är 16. Fallhöjden är som mest på 846 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3707 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Crested Butte är november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Denver International som ligger 223 kilometer från Crested Butte. Aspen är närmaste skidort till Crested Butte med ett avstånd på 35 kilometer.

Hyr skidutrustning i Crested Butte

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Crested Butte. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Crested Butte här

Hotell & boende i Crested Butte

Hos oss hittar ni totalt 118 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crested Butte.
111 boendealternativ
Pris/natt från: 1136 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1425 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1572 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Crested Butte