Sökalternativ

Nyheter i utbudet hos skidresearrangörerna 2016-2017

Det är inga stora överraskande förändringar i utbudet hos skidresearrangörerna säsongen 2016/2017, som vanligt är det Österrike, Italien och Frankrike som får lite nya skidorter och paketresor i utbudet. Störst förändringar står Sunweb för som utökar skidresor och boende till närmare 30 nya skidorter och får därmed ett totalt utbud på över 60 olika skidorter i Alperna.

Slopetrotter - utökar i Frankrike och Italien

SlopeTrotter Skitours väljer säsongen 2016/2017 att utökar utbudet i Frankrike med Alpe d'Huez, Les 2 Alpes och Italien med Ponte di Legno, och minskar utbudet i Österrike genom att plocka bort Maria Alm ur sortimentet.

STS Alpresor - mer bort än nytt

STS Alpresor tar bort fler skidorter än de lägger till denna säsong. Nytt på programmet är Lech i Österrike, bort från utbudet försvinner skidorterna Flachau och Zauchensee i Österrike samt italienska Cortina d'Ampezzo.

Nortlander - 6 nya skidorter på programmet

Nortlander utökar rejält och lägger till två skidorter var i länderna Frankrike, Österrike och Italien. Nytt i Frankrike blir La Rosière och Valloire, nytt i Österrike Obertauern och Schladming och i Italien Champoluc samt Folgarida. Franska skidorterna Flaine och Les Deux Alpes faller dock bort.

Active Ski - stuvar om i schweiziska utbudet

Active Ski väljer att göra lite ändringar i sitt utbud till de schweiziska Alperna. Nya skidorter för säsongen 2016-2017 blir den fina staden Davos och närliggande Klosters. Ur utbudet åker dock Lenzerheide.

Sunweb - 30-tal nya skidorter

Som nämndes så står Sunweb för en stor utökning av sortimentet till Alperna denna säsongen. Totalt ett 30 tal nya skidorter och vädligt få avdrag i minuslistan. Några intressanta nya skidorter som kan nämnas är t ex Passo Tonale och Sestriere i Italien, Finkenberg och Matrei i Österrike och Meribel och Samoëns i Frankrike.

Snowtrex - fler skidorter i Andorra och USA

Snowtrex med boende i över 100 olika skidorter gör alltid en massa tillägg och bortdrag i sitt sortiment inför varje säsong och detta år är självklart inget undantag. Förutom lite vanliga ändringar i Alperna så tillkommer intressanta Soldeu i Andorra och utbudet i USA utökas då Park City i Utah samt grannskidorterna Vail och Beaver Creek i Colorado numer ingår bland tillgängliga skidorter.

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar
 
Active Ski
Sunweb
Lion Alpin