Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Valloire, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Valloire? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Valloire har 33 liftar och totalt 85 pister. Fallhöjden är som mest på 1170 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter. Säsongen för skidåkning i Valloire är vanligtvis från mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 24 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 68 kilometer från Valloire. Några välriktade stenkast från Valloire ligger Valmeinier, avståndet är endast 4 kilometer.

Liftarna i Valloire är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 137 centimeter.

Hyr skidutrustning i Valloire

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valloire. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valloire här

Hotell & boende i Valloire

Hos oss hittar ni totalt 385 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valloire.
223 boendealternativ
Pris/natt från: 605 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 736 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 694 kr
65 boendealternativ
Pris/natt från: 469 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 560 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 11431 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valloire