Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valloire, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Valloire? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Valloire har 33 liftar och totalt 85 pister. Fallhöjden är som mest på 1170 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter. Säsongen för skidåkning i Valloire är vanligtvis från mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 24 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 68 kilometer från Valloire. Några välriktade stenkast från Valloire ligger Valmeinier, avståndet är endast 4 kilometer.

Hyr skidutrustning i Valloire

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valloire. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valloire här

Hotell & boende i Valloire

Hos oss hittar ni totalt 401 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valloire.
234 boendealternativ
Pris/natt från: 294 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 768 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 724 kr
72 boendealternativ
Pris/natt från: 489 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 11919 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valloire

Sunweb
SnowTrex