Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valloire, Frankrike

Valloire är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Valloire för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Valloire är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Valloire har pister på totalt 160 kilometer, varav 60 kilometer är blåa enkla pister, 85 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 30 liftar, med en totalkapacitet på 47969 personer/timme. Då Valloire tillhör skidområdet Galibier Thabor - Valmeinier/Valloire har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2750 meter, vilket ger en fallhöjd på 1320 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6.7 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Valloire. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Valloire.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Valloire 17 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Valloire

För er som vill flyga ner till Valloire så är det flygplatsen Aix Les Bains, Chambery som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Valloire är 68 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Grenoble Saint Geoirs, Lyon (89 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (96 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Valloire

Inte långt från Valloire ligger skidorten Valmeinier, avståndet är endast 4 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Albiez-Montrond (9 kilometer) och Le Corbier (15 kilometer).

Hyr skidutrustning i Valloire

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valloire. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valloire här

Hotell & boende i Valloire

Hos oss hittar ni totalt 347 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valloire.
198 boenden
Pris/natt från: 626 kr
5 boenden
Pris/natt från: 762 kr
50 boenden
Pris/natt från: 718 kr
56 boenden
Pris/natt från: 485 kr
32 boenden
Pris/natt från: 580 kr
6 boenden
Pris/natt från: 11823 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valloire

Sunweb
SnowTrex