Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Albiez-Montrond

Albiez-Montrond, Frankrike

Skidorten Albiez-Montrond ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Albiez-Montrond har 12 liftar och totalt 35 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2200 meter, vilket ger en fallhöjd på 700 meter.

Flyg till Albiez-Montrond

För er som vill flyga ner till Albiez-Montrond så är det flygplatsen Aix Les Bains, Chambery som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Albiez-Montrond är 59 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Grenoble Saint Geoirs, Lyon (81 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (102 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Albiez-Montrond

Inte långt från Albiez-Montrond ligger skidorten Le Corbier, avståndet är endast 6 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är La Toussuire (8 kilometer) och Saint-Sorlin d'Arves (9 kilometer).

Hyr skidutrustning i Albiez-Montrond

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Albiez-Montrond. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Albiez-Montrond här

Hotell & boende i Albiez-Montrond

Hos oss hittar ni totalt 40 hotell, lägenheter och stugor/hus i Albiez-Montrond.
32 boenden
Pris/natt från: 582 kr
6 boenden
Pris/natt från: Okänt
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns