Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Toussuire, Frankrike

Skidorten La Toussuire är en liten fransk by som ligger belägen i Alperna, hit kommer såväl familjer som idrottsskidåkare för att njuta av såväl skidåkning som snowboardåkning och fantastiska utsikter. Varför en så varierad grupp av människor söker sig hit är tack vare alla valmöjligheterna som finns här och att skidorten är bra anpassad till familjer och alla typer av nivåer. Här får du 310 kilometer pister som bjuder på mycket snö, men även mycket sol. Här kan du ta dina första utförsåk, träna upp dina kunskaper och öva på teknik samtidigt som du är omringad av en förbluffande utsikt, med andra ord, du får en fantastisk skidsemester.

Upptäck nya saker

Många dras hit av en lust att upptäcka och pröva nya saker. Alperna bjuder på allt från vanlig skidåkning och snowboarding till turneringar, luftsporter och mer inriktade skidaktiviteter. Men det finns så mycket mer att utforska här. För dig som vill ta en paus och känna lite avslappnad lyx finns det exempelvis terrasser på glaciärerna som låter dig njuta av solskenet, jacuzzis som låter dig bada och slappna av bland fantastiska vyer, och en massa shopping på de snötäckta gatorna. För barnen finns det skidskolor som har sina egna trädgårdar för att låta de yngsta upptäcka skidåkning på deras villkor och i deras egna takt.

Två flygplatser i närheten

I skidorten så finns det totalt 21 liftar som ger dig tillgång till 34 stycken olika pister. Vill du nå den absolut högsta pisten finner du den uppe på 2620 meter ovanför havet. Den högsta fallhöjden når 820 meter och den längsta pisten är på hela 3 kilometer. Skidsäsongen är mellan december och april och för att komma hit så går det flera flyg till bland annat Aix Les Bains som befinner sig 52 kilometer bort. Även flygplatsen Grenoble Saint Geoirs ligger i närheten med ett avstånd på 74 kilometer. Ta med dina äventyrslystna vänner eller familj och upptäck denna fantastiska skidort, om det är något som inte finns här så är det tristess. När sedan kvällen knackar på dörren och utmattningen är ett faktum så bjuder även La Toussuire på kvällsaktiviteter och after-ski.

Skidområden La Toussuire är del av

La Toussuire ingår i skidområdet Les Sybelles tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i La Toussuire

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Toussuire. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Toussuire här

Hotell & boende i La Toussuire

Hos oss hittar ni totalt 242 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Toussuire.
156 boenden
Pris/natt från: 429 kr
11 boenden
Pris/natt från: 566 kr
36 boenden
Pris/natt från: 651 kr
33 boenden
Pris/natt från: 651 kr
6 boenden
Pris/natt från: 2017 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Toussuire

Sunweb