Sökalternativ

La Toussuire, Frankrike

Skidorten La Toussuire är en liten fransk by som ligger belägen i Alperna, hit kommer såväl familjer som idrottsskidåkare för att njuta av såväl skidåkning som snowboardåkning och fantastiska utsikter. Varför en så varierad grupp av människor söker sig hit är tack vare alla valmöjligheterna som finns här och att skidorten är bra anpassad till familjer och alla typer av nivåer. Här får du 310 kilometer pister som bjuder på mycket snö, men även mycket sol. Här kan du ta dina första utförsåk, träna upp dina kunskaper och öva på teknik samtidigt som du är omringad av en förbluffande utsikt, med andra ord, du får en fantastisk skidsemester.

Upptäck nya saker

Många dras hit av en lust att upptäcka och pröva nya saker. Alperna bjuder på allt från vanlig skidåkning och snowboarding till turneringar, luftsporter och mer inriktade skidaktiviteter. Men det finns så mycket mer att utforska här. För dig som vill ta en paus och känna lite avslappnad lyx finns det exempelvis terrasser på glaciärerna som låter dig njuta av solskenet, jacuzzis som låter dig bada och slappna av bland fantastiska vyer, och en massa shopping på de snötäckta gatorna. För barnen finns det skidskolor som har sina egna trädgårdar för att låta de yngsta upptäcka skidåkning på deras villkor och i deras egna takt.

Två flygplatser i närheten

I skidorten så finns det totalt 21 liftar som ger dig tillgång till 34 stycken olika pister. Vill du nå den absolut högsta pisten finner du den uppe på 2620 meter ovanför havet. Den högsta fallhöjden når 820 meter och den längsta pisten är på hela 3 kilometer. Skidsäsongen är mellan december och april och för att komma hit så går det flera flyg till bland annat Aix Les Bains som befinner sig 52 kilometer bort. Även flygplatsen Grenoble Saint Geoirs ligger i närheten med ett avstånd på 74 kilometer. Ta med dina äventyrslystna vänner eller familj och upptäck denna fantastiska skidort, om det är något som inte finns här så är det tristess. När sedan kvällen knackar på dörren och utmattningen är ett faktum så bjuder även La Toussuire på kvällsaktiviteter och after-ski.

Skidområden La Toussuire är del av

La Toussuire ingår i skidområdet Les Sybelles tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr utrustning i La Toussuire

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Toussuire. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Toussuire här

Hotell & boende i La Toussuire

Hos oss hittar ni totalt 497 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Toussuire.
264 boendealternativ
Pris/natt från: 346 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 400 kr
126 boendealternativ
Pris/natt från: 286 kr
66 boendealternativ
Pris/natt från: 372 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 660 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1999 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Toussuire