Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Saint-Sorlin d'Arves, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Saint-Sorlin d'Arves i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Saint-Sorlin d'Arves är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Backarna och liftarna i Saint-Sorlin d'Arves är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 280 centimeter. 60% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 80% av liftarna går.

I Saint-Sorlin d'Arves hittar ni 68 liftar med en liftkapacitet på 96882 personer/timme. Det finns 310 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 71 kilometer blåa pister, 217 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 21 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Les Sybelles - Le Corbier/La Toussuire/Les Bottières/St Colomban des Villards/St Sorlin/St Jean d?Arves som Saint-Sorlin d'Arves ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2620 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1520 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Saint-Sorlin d'Arves finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Saint-Sorlin d'Arves.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Saint-Sorlin d'Arves 32 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Saint-Sorlin d'Arves

Vill man flyga till Saint-Sorlin d'Arves så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 54 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Grenoble Saint Geoirs, Lyon, som ligger 72 kilometer bort, och St Exupéry, Lyon som har ett avstånd på 106 kilometer till Saint-Sorlin d'Arves.

Skidorter i närheten av Saint-Sorlin d'Arves

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Saint-Sorlin d'Arves ligger Le Corbier. Ni hittar även skidorterna La Toussuire på 4 kilometers avstånd och Albiez-Montrond, 9 kilometer från Saint-Sorlin d'Arves.

Skidområden Saint-Sorlin d'Arves är del av

Saint-Sorlin d'Arves ingår i skidområdet Les Sybelles tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Saint-Sorlin d'Arves

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint-Sorlin d'Arves.

Boka skidutrustningen online i Saint-Sorlin d'Arves här

Hotell & boende i Saint-Sorlin d'Arves

Hos oss hittar ni totalt 558 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Sorlin d'Arves.
357 boendealternativ
Pris/natt från: 289 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 549 kr
114 boendealternativ
Pris/natt från: 321 kr
51 boendealternativ
Pris/natt från: 330 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 330 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2248 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saint-Sorlin d'Arves

Sunweb
SnowTrex