Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valmeinier, Frankrike

Är du ute efter något speciellt är en skidresa till Valmeinier, Frankrike precis det du söker. Denna skidort är uppdelad i två delar, den första och äldsta delen av staden som ligger nästan 1500 meter över havet och den nya, modernare delen som ligger 1800 meters höjd. Det går även liftar till skidbackarna från den närliggande staden Valloire. Valmeinier är känt för att ge lugna och intima upplevelser. De lokala invånarna är få, mindre än 700 personer, och de är väldigt öppna och tillmötesgående mot turister.

Det finns gott om backar för både proffs och våghalsar, men det är nybörjarna och skidåkarna som ligger i mitten av talangkurvan som kommer att få ut mest av resan. Utnyttja de duktiga skidinstruktörerna för att ta ditt skidåkande till en helt ny nivå. Du finner sällan några större köer här, utan du kan istället lägga all din tid på att åka nerför backar av högsta kvalité. Valmeinier i Frankrike är en gömd diamant som bara väntar på att upptäckas.

Därför måste du besöka Valmeinier i Frankrike

Valmeinier är, än så länge, billigare än till de mer kända skidorterna. De flesta som bokar skidresor till skidorten är återkommande skidåkare som blivit förälskade i atmosfären, lugnet och de fantastiska backarna. Skidorten är inte känd för att vara ett partycenter, men du hittar ett par riktigt bra barer och nattklubbar även här. I snitt snöar det 2,4 meter varje år i området, vilket innebär perfekt väder nästan året om.

Valmeinier är fantastisk just för skidåkningen, men för den som vill ägna en dag åt något annat än åkning i backen finns det gott om olika aktiviteter. Valmeinier, som fått sitt namn från de gamla gruvorna som en gång sysselsatte staden, har mängder av vackra och mystiska platser att besöka. Detta märks framför allt när du besöker den äldre delen av staden. Du kan alltid boka en guide som lär dig om arkitekturen, de goda ostarna och stadens spännande historia eller bara promenera runt bland byggnaderna. En annan aktivitet är att besöka grannstaden Valloires kända marknad. Det går regelbundna turer mellan städerna.

Flera möjligheter att ta sig till Valmeinier

Vid en skidresa till Valmeinier behövs mer än bara boende, du behöver även bestämma hur du skall ta dig dit. Den närmsta flygplatserna till staden är Lyons och Chamberys flygplatser. Båda städerna erbjuder direktanslutningar till skidorten. Det finns även möjlighet att hyra bil om du hellre vill köra hela vägen själv. En skidresa till Valmeinier är något alla skidåkare bör göra. Här får man uppleva de spektakulära vyerna, de otroliga backarna och de tillmötesgående invånarna.

Hyr skidutrustning i Valmeinier

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Valmeinier här

Hotell & boende i Valmeinier

Hos oss hittar ni totalt 384 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valmeinier.
228 boendealternativ
Pris/natt från: 292 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 937 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
82 boendealternativ
Pris/natt från: 363 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 363 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valmeinier

Sunweb
SnowTrex