Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lenzerheide, Schweiz

Är du ute efter en snösäker och familjevänlig ort för din skidsemester, då är det till Lenzerheide i Schweiz du ska åka. Här åker du skidor eller snowboard på en höjd mellan 1 230 – 2 865 meter över havet i pister som tillsammans utgör 155 km.

Väl uppe i backarna bör man passa på att äta en god lunch på någon av restaurangernas terrasser som finns uppe i skidområdet och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten.

Längsta backen för kvällsåkning i Schweiz

Skidresor till Lenzerheide erbjuder dig och din familj, vänner eller partner 58 olika pister som du tar dig upp i med någon av de 40 liftar som finns att tillgå. Lenzerheide uppdaterar kontinuerligt sitt liftsystem och är antagligen ett av de modernaste i Schweiz. Åker du snowboard eller gillar att åka bland olika hopp och hinder på dina skidor, kommer du inte ha några problem med att spendera en stor del av din skidresa i snöparken. För att hålla snöparken i toppform underhålls den dessutom varje dag.

Gillar du att fördela din skidsemester mellan utförsåkning och längdskidåkning är det till Lenzerheide du ska åka. Här finns nämligen förutom 155 km utförsåkning, även 50 km spår för långfärdsåkning.

Om du vill åka skidor även när mörkret har slagit in är detta rätt skidort för dig. I Lenzerheide finns nämligen den längsta upplysta backen för kvällsåkning i Schweiz.

Boende och andra aktiviteter

Skidresor till Lenzerheide erbjuder många olika sorters boende, allt för att du och ditt resesällskap ska få ut just det ni vill av er skidresa. Vill ni ha det lite extra bekvämt kan det vara ett bra alternativ att bo på hotell, föredrar ni däremot att sköta om er själva kanske ni hellre vill bo i lägenhet eller stuga.

När ni är inkvarterade och har kommit igång med skidåkningen kan det vara skönt att någon dag få lite variation och sysselsätta sig med någon annan aktivitet. I Lenzerheide kan du t.ex. åka kälke, spela curling, åka på slädtur efter häst eller varför inte ta dig till sportcentret som har både simbassäng och gym.

Hitta hit

Vilket färdsätt du än väljer för att ta dig till Lenzerheide kommer resan att gå lätt som en plätt. Att flyga är alltid ett bekvämt och snabbt sätt att ta sig fram på och för att komma till Lenzerheide är det enklast att ta sig till flygplatsen i Zürich. Från flygplatsen kan du hyra bil, åka med transferbuss eller ta tåget från flygplatsen till Chur och åka sista biten upp till skidorten med buss.

Att åka med egen bil från Sverige till Lenzerheide är också ett bra alternativ, speciellt om ni är många, då det oftast blir billigare. Kör mot Chur, där ni tar avfart nr 17 till Lenzerheide. Sedan är det bara drygt tjugo minuter kvar till er destination och en härlig skidsemester.

Hyr skidutrustning i Lenzerheide

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Lenzerheide? I samarbete med ALPINRESORTS.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Lenzerheide.

Boka skidutrustningen online i Lenzerheide här

Skidskola i Lenzerheide

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Lenzerheide. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 4 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Lenzerheide här

Hotell & boende i Lenzerheide

Hos oss hittar ni totalt 178 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lenzerheide.
147 boenden
Pris/natt från: 582 kr
Ett boende
Pris/natt från: 758 kr
21 boenden
Pris/natt från: 1376 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1924 kr
Ett boende
Pris/natt från: 13272 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Lenzerheide

SnowTrex