Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Folgarida-Marilleva, Italien

Skidorten Folgarida-Marilleva ligger i provinsen Trento i de italienska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Folgarida-Marilleva. Skidsäsongen i Folgarida-Marilleva sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

Folgarida-Marilleva är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 188 centimeter. Just idag är 12% av liftarna och 16% av backarna öppna.

I Folgarida-Marilleva hittar ni 58 liftar med en liftkapacitet på 105511 personer/timme. Det finns 155 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 50 kilometer blåa pister, 72 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 33 kilometer svarta pister. Då Folgarida-Marilleva tillhör skidområdet Madonna di Campiglio/Pinzolo/Folgàrida/Marilleva har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2504 meter, vilket ger en fallhöjd på 1652 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Folgarida-Marilleva. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 41 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Folgarida-Marilleva

Snabbaste sättet att ta sig till Folgarida-Marilleva är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 39 kilometer från Folgarida-Marilleva, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Verona Villafranca Airport (100 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (113 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Folgarida-Marilleva

Inte långt från Folgarida-Marilleva ligger skidorten Madonna di Campiglio, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Pejo (17 kilometer) och Pinzolo (17 kilometer).

Byar i närheten av Folgarida-Marilleva

I närheten av Folgarida-Marilleva med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Mezzana som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Folgarida-Marilleva.

Hyr skidutrustning i Folgarida-Marilleva

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Folgarida-Marilleva? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Folgarida-Marilleva.

Boka skidutrustningen online i Folgarida-Marilleva här

Skidskola i Folgarida-Marilleva

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Folgarida-Marilleva. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 17 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Folgarida-Marilleva här

Hotell & boende i Folgarida-Marilleva

Hos oss hittar ni totalt 128 hotell, lägenheter och stugor/hus i Folgarida-Marilleva.
95 boenden
Pris/natt från: 522 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1043 kr
21 boenden
Pris/natt från: 681 kr
11 boenden
Pris/natt från: 1146 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Folgarida-Marilleva

Sunweb
SnowTrex