Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mezzana - by i anslutning till Folgarida-Marilleva

Mezzana i Italien är en by nära skidorten Folgarida-Marilleva. Om man väljer att bo i Mezzana har man tillgång till alla skidsystem och liftar i Folgarida-Marilleva, ofta via skidliftar eller passager till backarna, alternativt en kort biltur.

Skiduthyrning i Mezzana

I Mezzana kan ni boka er skidutrustning i butiken Giggeralm. Om ni väljer att boka er skidutrustning online innan ni åker ner till Mezzana kan ni få ända upp till 50% rabatt på hyran. Ni kan med andra ord spara både pengar och tid samt garantera att ni får utrustningen ni vill ha.

Boka skidutrustningen online i Mezzana här

Hitta boende i Mezzana

Just nu hittar nu 15 boenden i Mezzana genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

10 boendealternativ
Pris/natt från: 871 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 673 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1127 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1480 kr
Observera att när vi söker hotell i Mezzana så söker vi ett större område omkring byn. Använd filtreringsfunktionen på sökresultatsidan för att enbart se boenden som ligger direkt i Mezzana.