Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Pejo är en skidort som ni hittar i provinsen Trento i de italienska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Pejo sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Pejo hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 7287 personer/timme. Det finns 20 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 12 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3000 meter, vilket ger en fallhöjd på 1600 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Pejo

Vill man flyga till Pejo så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 52 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Orio Al Serio (Bergamo), Milano (107 kilometers avstånd), samt Verona Villafranca Airport (108 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Pejo

Skidorter nära Pejo är bland annat Passo Tonale (12 kilometers avstånd), Santa Caterina Valfurva (15 kilometers avstånd) och Ponte di Legno (16 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Pejo, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Pejo

Restauranger

Det finns 14 restauranger i Pejo och 11 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Bar och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pejo.
Ett boende
Pris/natt från:
530 kr
3 boenden
Pris/natt från:
618 kr