Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pejo, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pejo? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pejo och andra skidorter inom nära räckhåll.

Pejo har 7 liftar och totalt 12 pister. Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Pejo 15 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 107 kilometer från Pejo. Passo Tonale är närmaste skidort till Pejo med ett avstånd på 12 kilometer.

Hyr skidutrustning i Pejo

Via Alpinresorts.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Pejo här

Skidskola i Pejo

Om ni är ute efter att boka skidskola i Pejo kan vi genom CheckYeti erbjuda 6 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Pejo här

Hotell & boende i Pejo

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pejo.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 532 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 620 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1178 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns