Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pejo, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pejo? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pejo och andra skidorter inom nära räckhåll.

Pejo har 7 liftar och totalt 12 pister. Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Pejo 15 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 107 kilometer från Pejo. Passo Tonale är närmaste skidort till Pejo med ett avstånd på 12 kilometer.

Liftarna i Pejo är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 30 centimeter.

Hotell & boende i Pejo

Hos oss hittar ni totalt 43 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pejo.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 501 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 546 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 755 kr