Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Santa Caterina Valfurva

Santa Caterina Valfurva, Italien

Skidorten Santa Caterina Valfurva ligger i italienska provinsen Sondrio, som i sin tur är del av Lombardiet, på gränsen till Schweiz, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Santa Caterina Valfurva. Skidsäsongen i Santa Caterina Valfurva sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Santa Caterina Valfurva har pister på totalt 20 kilometer, varav 1 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 7400 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2880 meter, vilket ger en fallhöjd på 1158 meter. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Santa Caterina Valfurva.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Santa Caterina Valfurva

Vill man flyga till Santa Caterina Valfurva så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 64 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Orio Al Serio (Bergamo), Milano (103 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (114 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Santa Caterina Valfurva

Skidorter nära Santa Caterina Valfurva är bland annat Bormio (11 kilometers avstånd), Sulden (14 kilometers avstånd) och Pejo (15 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Santa Caterina Valfurva

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Santa Caterina Valfurva.

Boka skidutrustningen online i Santa Caterina Valfurva här

Hotell & boende i Santa Caterina Valfurva

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Santa Caterina Valfurva.
33 boenden
Pris/natt från: 580 kr
2 boenden
Pris/natt från: 580 kr
8 boenden
Pris/natt från: 687 kr
3 boenden
Pris/natt från: 720 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Santa Caterina Valfurva

SnowTrex