Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Santa Caterina Valfurva, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Santa Caterina Valfurva? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 1062 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2800 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Santa Caterina Valfurva är slutet av november till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 18 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Orio Al Serio (Bergamo) som ligger 103 kilometer från Santa Caterina Valfurva. Bormio är närmaste skidort till Santa Caterina Valfurva med ett avstånd på 11 kilometer.

Hyr skidutrustning i Santa Caterina Valfurva

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Santa Caterina Valfurva.

Boka skidutrustningen online i Santa Caterina Valfurva här

Hotell & boende i Santa Caterina Valfurva

Hos oss hittar ni totalt 49 hotell, lägenheter och stugor/hus i Santa Caterina Valfurva.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 692 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Santa Caterina Valfurva

SnowTrex